FOOD TRUCK

FOOD TRUCKS Om jouw huwelijksfeest, lente- of communiefeest, tuinfeest, babyborrel, housewarming of andere gezellige momenten op te luisteren komen wij met onze truck naar eender welke plek. Onze food truck Sweeties on Tour is uitermate geschikt om high tea, lunches, ontbijten en dessertenbuffetten te verzorgen en is gestyled in lekkere frisse kleuren.

CATERING

CATERING Wenst u uw feest of event te voorzien van een heerlijke walking dinner met originele gerechten, bij u thuis of op een gekozen feestlocatie? Dan zou onze cateringformule of kok aan huis wel eens de geschikte manier kunnen zijn om uw gasten culinair te verwennen. Eigentijdse gerechten, modern gepresenteerd en fijn afgewerkt. Wij werken een formule uit op maat van uw feest.

BUBBLE WAFFLE CAFE

BUBBLE WAFFLE CAFE Ons Bubble Waffle Café is een gezellige en lekkere stop hartje Antwerpen. Aan het prachtige Conscienceplein, temidden van mooie gallerijen en historische bezienswaardigheden hebben wij onze vaste plek ingericht. Je kan er terecht voor de heerlijke Bubble Waffles en koffie, take away or eat in! Kom de traditionele Hong Kong Street food proberen met een Belgische twist. Wij serveren ook homemade desserten, all day breakfast en lunch. Wat is er leuker dan je dag te starten met een ontbijt of brunch? Healthy of guilty … voor elk wat wils.